A molinó napjaink egyre közkedveltebb reklámeszköze, mely számos előnyével és költséghatékonyságával magyarázható. Míg korábban csupán rendezvények és koncertek hirdetőeszköze volt, ma már vállalkozások, termékek, szolgáltatások népszerűsítője, és akár cégtáblákat, reklámtáblákat is helyettesíthet.

Miért ajánljuk a molinót? A molinó erős alapanyagú, nyomtatott reklámponyva, mely éppen tartóssága miatt jól bírja a környezeti hatásokat, például a változó időjárást, ezáltal hosszú élettartamú reklámeszköz, mely kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. A molinó másik nagy előnye egyszerű kezelhetőségében rejlik. A molinó erős, mégis hajlítható, így könnyen tárolható, és szállítható hirdetőeszköz, melynek kihelyezése sem kíván szakértelmet. A kültéri felerősítést ringlizéssel és a szélek megerősítésével oldják meg.

A molinó igen praktikus megoldást jelent a különféle profilú cégek számára, hiszen sokféle rendezvényen, helyszínen felhasználható, akár dekorációs, akár reklámozási elemként alkalmazzuk.