Cégprofil

Cégünk digitális és síkfilmnyomás technológiával készít elsősorban textil alapanyagra nyomatokat, grafikákat, reklámanyagokat. Fő termékünk a zászló illetve a molinó, amely kiegészül a digitális és filmnyomott textilek széles skálájával a raklaptakarótól az asztali zászlókig. Saját gyártású  illetve európai piacról beszerzett alapanyagaink és színezékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Hazai és  multinacionális európai vállalkozások versenytárgyalásai során elnyert beszállítói pozíciónknak köszönhetően lettünk európa egyik vezető zászló és molinó gyártó vállalata.

Háttér

A Deko-Print 1984-ben GMK-ként kezdte meg működését, magyar tulajdonosi háttérrel jelentős textilipari tapasztalattal. Az évek során a fejlődés egyrészt a társaság átalakulásban is megmutatkozott - először Bt-vé, majd Kft-vé alakult a vállalkozás. A Deko Print Kft. 1990-től kezdve, jelentős zászló és molinó gyártóként  a nemzetközi piacon  is teret hódított magának. Termékeinket, zászlókat és molinókat a  teljes európai piac számára értékesítjük. Budakalászon található 3500 négyzetméteres gyártó üzemünket, a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. A Deko Print Kft.jelenleg 43 főt foglalkoztat.

Géppark

24 és 30 méter hosszú Zimmer síkfilmnyomó gépeink  grafikától függően akár 8-9 szín nyomtatására is képesek, 153 cm ill. 200 cm szélességben,  540 cm hosszú egyben lenyomott ismétlésekkel. Technológiánk és felhasznált alapanyagaink megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is!

Digitásis direkt és transfer nyomtatóink a magas minőségéről ismert Mimakitól származnak. 

Technológia

A direkt, vagy Pantone Matching System (PMS) nyomás mellett természetesen munkatársaink képesek feldolgozni raszter - másként mondva fotó - grafikákat is.  Az esetek 80 %-ában 7 lpi rácsszerkezettel dolgozunk, ha azonban  a cél, hogy finomabb részleteket jelenítsünk meg - ebben az esetben természetesen az alapanyagot is ennek a célnak megfelelően kell kiválasztanunk- , a felbontást akár 11-12 lpi-ig tudjuk emelni. Magyarországon egyedülálló minőségi és technológiai felkészültség mellett  évi 1,5 millió m2  alapanyag feldolgozási képességgel rendelkezünk.

Értékesítéseink legjelentősebb részét nyomott, konfekcionált textil termékeink képezik, ezeken kívül a zászló és molinógyártással kapcsolatos minden kiegészítő termékeket is forgalmazunk.