Zászlók, molinók konfekcionálása. Ön kiválasztotta a kívánt grafikát, meghatározta a zászló-, reklámhordozó méretét, formáját. Most a következő feladat eldönteni azt, hogy a zászlónak milyen típusú felfüggesztést, zászlórudat, vagy esetleg reklámállványt szeretne. Ennek alapján történik a zászló konfekcionálása. Ha nincs kész terv, kérje munkatársaink segítségét, varrónőink a felhasználás módjához igazítva elkészítik a zászlót.

Leggyakoribb konfekcionálási formák:

allo-zaszlo.jpg

Álló zászlók

Általában bal oldalán erősítőszalaggal, többi oldala szegett vagy hasított. Készülhet karabinerekkel, D gyűrűvel, tasakkal, valamint karabinerekkel és tasakkal is. Megrendeléskor kérjük megadni: karabiner, D gyűrű darabszámát/távolságát, tasak méretét.

fekvo-zaszlo.jpg

Fekvő zászlók

Általában bal oldalán tasakkal vagy erősítőszalagon karabinerekkel/D gyűrűvel/ringlikkel is. Többi oldala szegett, vagy hasított. Megrendeléskor kérjük megadni: tasak méretét, karabiner/D gyűrű/ringli darabszámát.

strand-zaszlo.jpg

Strandzászló, beach flag

A strandzászlók elkészítéséhez mindig pontos szabásrajz szükséges. Kétféle típushoz forgalmazunk állványt és talpakat,amennyiben ezekhez az állványokhoz kéri a strandzászlót, úgy már a zászló megtervezéséhez küldünk szabásmintát.

asztali-zaszlo.jpg

Asztali zászló

A kért zsinórozással, rojttal, kétoldalas kivitelben gyártjuk. Alakjuk lehet hagyományos téglalap alakú - 15x25 cm szabványméretben, - vagy a célnak és grafikának megfelelően kiválasztott formájú, méretű.

molino1.jpg

Molinó kétoldalt tasakkal vagy befogó erősítőszalaggal

Egy, illetve kétoldalas kivitelben készülhet, tasakkal és/vagy ringlikkel, karabinerekkel. Megrendeléskor kérjük megadni a tasak méretét, a ringlik számát, helyét.

molino2.jpg

Molinó ringlikkel, hátulra varrt vagy befogó pántos erősítőszalaggal

Az erősítőszalag a molinó színén nem látható, amennyiben a hátulra varrt erősítőszalagot választja! A befogópántos konfekcionálásnál körben fehér keret látható a varrás után. A rögzítést ringlik biztosítják. Megrendeléshez kérjük megadni a ringlik darabszámát, egymástól való távolságát.

molino3.jpg

Molinó

Igény esetén két rövid oldalán fabotos gumipókkal konfekcionáljuk vagy zsinórral, erősítőszalaggal a felfüggesztés érdekében. Kérje kollégáink segítségét a megfelelő konfekció kiválasztásához!