Egyedi grafikájú és méretű zászlók gyártása, kiemelkedő minőségben!
+36 26 340 101
Nyitva tartás:
H-P 8:00-16:00 között

GYIK

Vissza

Milyen formátumban adhatom le a grafikai adatot?

File típusok, amiket elfogadunk: .PDF .TIFF· .JPG· .AI· .PSD· .CDR· .EPS

Méretarány, felbontás: Pixeles állomány esetén 1:1 arányban min. 100dpi vagy 1:10 arányban min. 600dpi, valamint a kért méretnek megfelelő méretarányos vektoros állomány

Színmód: CMYK color mode, kérjük ne küldjön RGB állományt!

Színek: Kérjük, adjon meg direkt színeket Pantone C, HKS vagy RAL skála szerint. Vegye figyelembe, hogy amennyiben a digitális nyomást választja, a CMYK-mód használata miatt a definiált (Pantone vagy HKS) színek reprodukciója nem minden esetben valósul meg száz százalékosan. A 4 szín color nyomás lehetőségeinek megfelelően olyan színt határozunk meg, amely leginkább megközelíti az eredetit.

Betűk: Kérjük, a grafikában minden betűtípust alakítson görbévé!

Kommentek, nyomdai jelek: Köszönjük, nem kérjük. Ne helyezzen el a grafikán a nyomtatással kapcsolatos megjegyzéseket, illetve segédleteket.

Sablonok: Ha a megfelelő konfekcionálás miatt termékspecifikus sablont küldünk Önnek, ezek használatakor kérjük, ne módosítsa a sablonok méretét és arányát, ne töröljön vonalakat, objektumokat! Ezeket a kész nyomat nem fogja tartalmazni. Kérjük a sablont vektoros formátumban küldje vissza nekünk, ne alakítsa bitképpé! Vegye figyelembe a megadott kifutókat! Ha a sablon nem tartalmaz, ne használjon vágójeleket és egyéb jelöléseket!

Amennyiben nem rendelkezik megfelelő grafikai anyaggal, vagy nem ismeri a fentiekben leírtakat, úgy abban az esetben grafikus kollégáink rendelkezésére állnak.